A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Заліщицьке вище професійне училище
Державний професійно-технічний навчальний заклад

Новини закладу

Дата: від до Скинути

Участь в спортивних іграх

Команда Заліщицького вищого професійного училища приймала участь  в спортивно-патріотичній грі " Козацькі забави", серед освітніх закладів міста Заліщики, приуроченому Дню Захисника, Захисниць України, Дню Українського Козатства та Української повстанської армії, Дню Покрови Пресвятої Богородиці, нагороджжена грамотами та цінними подарунками від організаторів.  Вітаємо!!!  ⛹️‍♀️

14:55 05.10.2023

З днем вчителя - 2023

Вітаємо наших улюблених вчителів - чудових людей, які присвятили своїй роботі все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота - це не просто праця, це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і величезне терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасаючого запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне й освідчене покоління. З Днем вчителя!

09:00 01.10.2023

Разом ми сила

Психологічний  клімат-це емоційне забарвлення спілкування і взаємодії людей, яке впливає на їхню спільну діяльність, стійкий емоційний настрій. Учнівський колектив-могутній засіб формування особистості, але лише тоді, коли психологічний клімат в ньому життєрадісний і позитивний. В Заліщицькому ВПУ соціальним педагогом Оксаною Курик проведено колективну бесіду з елементами тренінгу «Разом ми сила» метою якого є створення сприятливого психологічного клімату в учнівському колективі.

15:10 28.09.2023

Програма "КОМПАНІЯ"

Цьогоріч в Заліщицькому вищому професійному училищі, як і в багатьох інших закладах профтехосвіти на заході України, стартує освітня програма навчання молоді  під назвою «Компанія». «Компанія» це програма з підприємництва від громадської організації Junior Achievement Ukraine, яка є частиною всесвітньої мережі Junior Achievement, що веде свою діяльність з 1919 року у понад 100 країнах світу і займається підготовкою  молодого покоління людей (15-19 р.) до ринку праці, його кар’єрним і особистісним розвитком, адже підприємлива і фінансово грамотна юнь є запорукою економічного зростання країни. Викладачка Наталія Логін пройшла навчання у місті Львів, ознайомилися з методикою викладання курсу і готова його впроваджувати для нашої талановитої, енергійної та креативної молоді, яка має величезне бажання досягти перших успіхів у своєму житті.

12:08 25.09.2023

Колективні бесіди з соціальним педагогом

В Заліщицькому вищому професійному  училищі соціальним педагогом Оксана Курик проведено з учнями першого курсу колективні бесіди з метою визначення ступенів адаптації здобувачів освіти до нового соціального середовища.

09:03 18.09.2023

Зустріч з військовослужбовцем

В Заліщицькому вищому професійному училищі відбулася зустріч з військовослужбовцем ЗСУ,випускником нашого навчального закладу Віталієм Круком,який розповів про службу,про друзів-побратимів, про те ,як вони захищають та оберігають наш спокій.  Велика гордість та щирі слова подяки від педагогічного колективу та здобувачів освіти Віталію та усім військовим за вірність, мужність,силу волі,витривалість,за служіння Україні та її захист.

10:32 08.09.2023

День знань 2023.

З Днем знань! Бажаємо вам, наші дорогі студенти, щоб цей рік відкривав для вас нові кордони до успіху. Вчіться легко, підкорюйте намічені вершини, не сумнівайтеся в собі і поповнюйте свою скарбничку гідними перемогами. Миру нам усім, а вам яскравих днів у новому навчальному році!

10:49 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора