A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Заліщицьке вище професійне училище
Державний професійно-технічний навчальний заклад

Новини закладу

Дата: від до Скинути

Теорія штукатурів; лицювальників-плиточників

Теоретичне навчання – це процес взаємодії викладача та учнів, спрямованої на засвоєння останніми певних теоретичних науково – технічних знань та інтелектуальних  вмінь, які необхідні для здійснення майбутньої професійної трудової діяльності.

15:41 07.10.2022

Мандрівка віхами історії нашого міста

Одним із чинників формування активної громадянської позиції та свідомості, розуміння причетності малої Батьківщини до світової історії є музейна кімната нашого навчального закладу, екскурсії до якої вже стали традиційними для першокурсників. Цьогоріч мандрівку віхами історії нашого міста та  Заліщицького ВПУ провели викладачка історії Логін Н.Й. та класний керівник 11 групи Луцик О.М.

10:29 04.10.2022

День працівників освіти. 2022

   Дорогі вчителі, викладачі, педагоги - всіх, хто має відношення до професійного свята - ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ УКРАЇНИ, просимо прийняти щирі вітання!         Кожен день ви вкладаєте свої знання і життєвий досвід в нове покоління, розвиваючи здатність творчо мислити, приймати рішення, відповідати реаліям і стрімко розвиватися! Нехай обраний вами професійний шлях приносить радість, успіхи, а кожен день наближає до нових горизонтів в професії.          А зараз пропонуємо Вам переглянути коротенький ролик-привітання від   першого курсу 13 ГРУПИ.        МИРУ НАМ ВСІМ І ПЕРЕМОГИ!!!

09:20 02.10.2022

Роботи по облаштуванню спортивного майданчика

Гарна новина!!!   Спорт під відкритим небом.В нашому навчальному закладі завершилася робота по облаштуванню спортивного майданчика для залучення  здобувачів освіти до рухової активності, поліпшення стану здоров'я. !!! Тож долучаємось до здорового способу життя та дбайливого  ставлення  до спортивного інвентаря!!!. Здорова нація - здорова країна.!

17:17 27.09.2022

"Дари осені"

Калина-одвічний символ України.    Рубінові ягоди калини за народним уявленням здавна символізували  патріотичні почуття, мужність і незламність духу людей, які проливали кров за Батьківщину в боротьбі з ворогами за свободу і незалежність рідної землі.    В пам'ять  про героїзм відважних захисників української землі у нашому закладі відбувся конкурс - виставка  квіткових композицій та дарів осені " Ой у лузі червона калина ..." .Активними учасниками заходу стали усі здобувачі освіти Заліщицького ВПУ.

16:57 26.09.2022

Дари осені - Товстенське ВПУ

Здобувачі освіти Товстенського відділення Заліщицького ВПУ активно взяли участь у проведенні конкурсу - огляду квіткових композицій та дарів осені.

14:25 26.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора