A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Заліщицьке вище професійне училище
Державний професійно-технічний навчальний заклад

Новини закладу

Дата: від до Скинути

"Герої не вмирають"

під таким гаслом відбулася година пам”яті приурочена до Дня народження нашого випускника ,який загинув захищаючи Україну Василя Конета. Минають дні,минають ночі… Війна нам зазирає в очі … Обривається нитка життя… У вічність відходить душа… Та в пам”яті рідних вона вічно жива… Народився Василь 15 березня 2002 р. Не дожив до 20-річчя він залишив по собі пам'ять «Веселий, повний сонця й життєвої снаги, відкритий, завжди готовий допомогти, мріяв з перемогою повернутися з війни...», так і не доживши , не долюбивши… Загинув 1 березня 2022 року у російсько-українській війні. Похований 14 березня 2022 року у родинному селі.

21:21 15.03.2024

Участь у квізі Тараса Шевченка

Шевченко і сьогодні наш сучасник. Не нудний урок про , на якому викладачка з учнями відійшли від стереотипного образу Кобзаря, зняли з нього того канонічного кожуха і шапку, здмухнули серйозність, якою щедро присипаний його образ, мандрували лабіринтами нелегкого, але цікавого і насиченого Тарасового життя. Також учні взяли участь у квізі на знання життя і творчості видатного поета.

09:02 15.03.2024

210-та річниця від Дня народження Тараса Шевченка

У дні відзначення "невмирущий дух поета.." став силою,що надихала здобувачів освіти Заліщицького ВПУ на створення неповторних ілюстрацій до творів Кобзаря та чудової декламації поезій Шевченка.Свій талант і повагу молоде покоління українців старанно вплело у віночок вдячності Великому Кобзареві.

12:24 12.03.2024

Тиждень будівельних дисциплін

Будувати – значить творити, створювати. Адже для будівництва по-справжньому гарного будинку потрібні не тільки певні знання і досвід, але і талант. Тому професія будівельника у всі часи була оточена загальною пошаною і повагою. Крім того, робота будівельника завжди у всіх в полі зору, а майстерно виконуючи її, людина несе оточуючим радість і естетичну насолоду. Для людини, яка обрала професію будівельника, втім, як і для будь-якої іншої професії, визначальними рисами є порядність, відповідальність, працьовитість і, звичайно ж, любов до своєї справи. ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ: 1. Відкриття тижня будівельних професій. Круглий стіл "Роль будівництва та будівничої індустрії для розвитку народного господарства України. Значення професійної майстерності та зростання культурно - технічного рівня робітників". 2. Конкурс стінгазет та учнівських проектів «Моя професія» 3. Майстер - клас. Конкурс творчих робіт учнів. 4. Конкурс фахової майстерності між здобувачами освіти «Кращий штукатур». 5. Закриття тижня і нагородження здобувачів освіти за участь у конкурсах.

14:26 11.03.2024

Виставка робіт

  Виставка  учнівських робіт гуртків художньої і технічної  творчості  в рамках проведення творчого конкурсного звіту "Герої не вмирають!"

09:38 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора