A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Заліщицьке вище професійне училище
Державний професійно-технічний навчальний заклад

Новини закладу

Дата: від до Скинути

Літературна година до дня народження Лесі Українки

25 лютого 1871 року народилась Леся Українка. Серед видатних жінок світу - Леся Українка (Лариса Косач) займає одне з почесних місць. Письменниця, громадська і культурна діячка, перекладачка, фольклористка . Завдяки її творяості українська література зайняла одну з найкращих позицій у світовій культурі. Тож, згадуємо нашу Лесю Українку! Читаємо і вивчаємо її чудові вірші. У бібліотеці училища була проведена на тему: " Горить зоря її поезії над краєм."

13:26 25.02.2024

Міжнародний день рідної мови!

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає У бібліотеці училища була проведена виховна година приурочена Міжнародному Дню рідної мови! Ти велична і проста... Ти стара і вічно нова... Ти могутня рідна мова! Мова - матері уста... І.Багряний

13:12 21.02.2024

«Найкращі сини України»

- година пам‘яті Героїв Небесної Сотні в Товстенському відділені Заліщицького ВПУ, яку провели бібліотекар Добровольська Г.С. та вихователь Тракало С.Є

11:11 20.02.2024

Благодійна виставка-ярмарок

«Готуємо з турботою про вас!» 18 лютого в Заліщицькому РБНТ о 15.30 год. (перед концертом співака Романа Скорпіона) відбудеться , де будуть представлені кондитерські вироби учнівської молодіжної навчальної міні-компанії під назвою «Sweet but healthy» Заліщицького вищого професійного училища, учасників Міжнародної програми з підприємництва від громадської організації Junior Achievement Ukraine. Психологи стверджують, що солодке – одне з джерел задоволення і без нього життя стає нудним та сірим. Тож скуштуйте наші смаколики, і ви отримаєте розкішну насолоду у кожному шматочку та природну турботу про свій організм. Частину виручених коштів буде спрямовано для підтримки ЗСУ.

11:55 16.02.2024

Конкурсно-розважальна програма до дня закоханих

  Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Це прекрасна пора, яка є символом молодості, веселощів і кохання. Тому, наші здобувачі освіти протягом тижня старанно готувалися до дня Святого Валентина. Вони прикрашали рідне училище. Також, працювала пошта Святого Валентина – кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки. А вже 14 лютого пройшла ” " Яка ти козачка , ? Який ти козак?.”. Участниками святкового заходу були учні І-ІІ курсів. Вони охоче брали участь у різноманітних конкурсах :”Акторська майстерність”, “Компліменти на швидкість” та “Інтелектуальний поєдинок” . А в перерві між конкурсами свої вітання та чудовий номер подарував Володимир Червінський Здобувачі освіти були в захваті після такої конкурсно-розважальної програми, у кожного з нас залишилися тільки позитивні емоції!.

10:11 14.02.2024

День безпечного інтернету

  6 лютого 2024 року в ДПТНЗ «Заліщицькому ВПУ» проведено . Ми не можемо стояти осторонь проблеми безпечного інтернету, тому організували заходи, де пропонували корисні матеріали, що допоможуть донести здобувачам освіти важливу інформацію про поширені ризики сексуального насильства в інтернеті та як їх можна уникнути, протидії кібербулінгу, маніпулюванню свідомістю, захист систем передавання, опрацювання та зберігання даних, при якому забезпечено конфіденційність, доступність і цілісність даних. Учні та викладачі училища долучилися до тематичних заходів і провели вебінар «Безпечний інтернет: як уникнути неприємностей у мережі» (13 група), круглий стіл «Кібербулінг: загроза ХХІ століття» (14 група), практичне заняття «Створення презентацій, плакатів, пам’яток «Правила інтернет-безпеки» (10 група).

10:45 06.02.2024

Бій під Крутами

Міжнародне визнання української незалежност - це те, чим завдячуємо Героям Крут. - бій за майбутнє України, символ героїзму та самопожертви молодого покоління у боротьбі з агресором. Пам'ятаємо кожного, хто боронив нашу державу заради майбутнього...

16:40 29.01.2024

День пам'яті Героїв Крут.

  29 січня Україна відзначає Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само , як і сьогодні захисники України, стали на захист української держави та зупинили ворога. В бібліотеці училища до уваги учасників освітнього процесу предвставлена книжкова виставка присвячена памяті Героїв Крут.

13:02 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора