A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Заліщицьке вище професійне училище
Державний професійно-технічний навчальний заклад

Новини закладу

Дата: від до Скинути

День Святого Миколая!

Сьогодні таке довгоочікуване свято, світле свято – Це свято радості і чудес, свято душевного спокою, злагоди і миру, його найбільше чекають і люблять діти. Здобувачі освіти Заліщицького ВПУ з соціальним педагогом Оксаною Курик завітали з гостинцями до учнів Заліщицького навчально-реабілітаційного центру Тернопільської обласної ради. Дякуємо діткам і педагогам за радісну зустріч і за гарні позитивні емоції.

15:37 06.12.2023

А в нас на Андрея...

Здавна існувала в нашого роду чудова традиція -вечорниці.Віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, ми на вечорницях відроджуємо усе найдорожче, що є у народу : його мову, пісню, історію... В світлиці гуртожитку Заліщицького ВПУ відбулося дівоче ворожіння на Андрея.

18:29 01.12.2023

Ми проти СНІДу

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те,яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров'я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику. В Заліщицькому ВПУ соціальним педагогом Оксаною Курик з здобувачами освіти проведено інформаційну бесіду з елементами тренінгу " ".

10:34 01.12.2023

Булінг: міфи та реальність

Для учнів 14, 24, 34 груп спеціальності тракторист-машиніст, водій автотранспортних засобів Товстенського відділення Заліщицького ВПУ ( викладач, куратор групи Король І.С. , майстер виробничого навчання Шиповський З.Я.) працівниками КУ «ЦНСП» Товстенської селищної ради проведено годину спілкування з елементами тренінгу « ». Захід відбувся з метою ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу, сформувати навики відповідальної та безпечної поведінки, профілактику насилля та успішної адаптації підлітків у період вікової кризи.

13:05 30.11.2023

Година "Протидія домашньому насильству та шахрайству".

В рамках акції "16 днів протидії насилля" лейтенантом поліції дільничним офіцером Заліщицького ВП 4 Анатолієм Задворним із здобувачами освіти Заліщицького ВПУ проведено інформаційно-просвітницьку годину "Протидія домашньому насильству та шахрайству".

11:12 30.11.2023

16 днів проти насильства

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія "" з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім'ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі з людьми та захисту прав жінок. В Заліщицькому вищому професійному училищі соціальним педагогом Оксаною Курик організовано зустріч здобувачів освіти з головним юристом "Заліщицького бюро правової допомоги" Мар'яною Маланич,яка провела інформаційну бесіду на тему " Насильство в сім'ї". Ознайомила учасників заняття з проблемами ,причинами, ознаками насильства в сім'ї, обговорювались питання про те,як захиститися від будь-якого насильства та попередити жорстоке поводження з людьми.

12:34 27.11.2023

Герої не вмирають

У ході роботи викладача історії Наталії Логін та 10 групи над учнівським творчо-пошуковим проектом «, а на звершення надихають», присвяченому пам′яті героя Ореста Квача, 21 листопада, у День Гідності і свободи, відбулася зустріч в онлайн-форматі з матір′ю героя Аллою Василівною Квач та його дівчиною, відомою історикинею та громадською діячкою, завідувачкою кафедри загальноосвітніх дисциплін університету «Україна» Тетяною Швидченко. Ці найрідніші до нього люди як ніхто інший змогли розповісти детально про його постать: дитинство та юність, як відбувалося формування його громадянської патріотичної позиції, моральні та духовні авторитети, його активну участь в Революції Гідності, про цінності, які він відстоював на Майдані і якою він бачив Україну в майбутньому. Саме такі люди, як Орест Квач – справжні герої, з вільним серцем, сильні і незламні, з хороброю душею повинні бути прикладом і натхненням для нової генерації української молоді.

17:36 24.11.2023

Запалимо свічку пам'яті...

Річниця Голодомору в Україні. 25 листопада кожного року в Україні відзначають День пам’яті жертв Голодомору. В Заліщицькому ВПУ вихователями Андрусик І.М. та Лимар Г.М. було проведено інформаційно-просвітницьку годину, метою якої було вшанувати пам'ять тих, хто страждав від голодомору. Такі заходи сприяють більш ґрунтовним знанням учнів про історичне минуле власної країни та вшануванню пам’яті людей, які загинули в наслідок цієї трагедії, а також викликають неймовірні емоції, щирий патріотизм та бажання зберегти найцінніше-життя українців і нашу ідентичність.

17:34 23.11.2023

Обласний конкурс авторської пісні та поезії

23 листопада 2023 року в м. Тернопіль відбувся ХХУІІ серед учнів, студентів, працівників закладів професійної(професійно-технічної), вищої та фахової перед вищої освіти. ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ: - Володимира Червінського – диплом І ступеня, композитор, виконавець - Тетяну Люштей - диплом ІІІ ступеня, поетеса, читець- декламатор Бажаємо успіхів та злетів на ниві творчості

17:00 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора