A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Заліщицьке вище професійне училище
Державний професійно-технічний навчальний заклад

Новини закладу

Дата: від до Скинути

Товсте. День пам‘яті Героїв Крут

29 січня вшановують . В Товстенському відділенні Заліщицького ВПУ відбулася виховна година " Пам'ятай , що ти нащадок героїв" захід провели вихователь Тракало С.Є. та бібліотекар Добровольська Г.С.

10:22 29.01.2024

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

 27 січня у світі відзачають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Він присвячений жертвам геноциду єврейського народу в часи Другої світової війни, а також геноциду представників інших спільнот, зокрема, ромів. З нагоди вшанування памяті жертв Голокосту в бібліотеці училища проведений урок- пам'яті:" Сказати хочу скільки та мовчу... Я в пам'яті запалюю свічу"

14:38 27.01.2024

"Булінг. Протидія булінгу в навчальному закладі"

  23.01.2024 року в Заліщицькому ВПУ соціальним педагогом Оксаною Курик організовано зустріч з головним юристом "Заліщицького бюро правової допомоги" Мар'яною Маланич. Тема зустріч: "Булінг. Протидія булінгу в навчальному закладі" Мета - сприяти розвитку навичок, надання і отримання допомоги, виховувати толерантне ставлення до інших. Ознайомити здобувачів освіти з поняттям булінгу його видами та проявами, допомогти сформувати знання з правил безпечної поведінки в соціальних мережах.

12:36 23.01.2024

Конкурс "Вільна...Незламна...Моя Україна!"

  Вітаємо переможців обласного конкурсу дитячого малюнка Гран-прі - Олеся Чомко учениця 10 груни Диплом І ступеня - Єлизавета Радкевич ученицю 23 групи. Пишаємось вами та бажаємо творчих успіхів.

12:54 22.01.2024

Зимова екскурсія Дністровським каньйоном

  Неймовірні враження від зимової екскурсії Дністровським каньйоном отримали здобувачі освіти Заліщицького ВПУ . Метою екскурсії було спостереження та підгодівля зимових птахів . Під час подорожі молодь мала змогу побачити один із найкрасивіших видів водоплавних птахів -лебедів (лебідь - шипун), які красувалися біля річки. Також на не скутому кригою Дністрі ми бачили лиску звичайну, невеличкого птаха із журавлеподібних . Здобувачі освіти не забули і за птаство, наповнивши годівниці соняхом , гарбузовим насінням та зерном пшениці. Молодь була в захваті від екскурсії,адже вони дізналися багато нового про зимових птахів та отримали незабутні враження.Організатор екскурсії - "Клуб активного дозвілля", керівник Іванна Флентей.Разом до перемоги!Слава Україні ! Героям Слава!!

15:57 18.01.2024

Зимовий календарно-обрядовий фольклор

Колектив Товстенського відділення Заліщицького ВПУ керівник Володимир Червінський брав участь у святі зимового календарно-обрядового фольклору « Колядуймо , Христа Прославляймо - Перемогу Наближаймо !»

12:31 18.01.2024

Переможці обласного конкурсу "Герої не вмирають"

   Вітаємо учнів 10 групи переможців обласного конкурсу на кращий проєкт "Герої не вмирають, а до звершень надихають" серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які нагороджені дипломом ІІ ступення.

12:00 03.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора